Opleiding
Vrachtwagenchauffeur

Je zoekt naar een opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie? Dan moet je bij GVT zijn. Bij ons krijg je een opleiding van uitstekende kwaliteit. Je doet al vanaf de start van de opleiding veel ervaring op. We hebben alleen instructeurs die een goede opleiding achter de rug hebben. Het voordeel van onze opleiding is dat je zeker weet dat je straks een baan hebt. Zie jij jezelf straks op de vrachtwagen zitten? Moet je alleen de benodigde papieren nog halen? Kies dan zeker voor GVT. 

Vrachtwagenchauffeur opleiding

De opleiding vrachtwagenchauffeur begint met een weekje meerijden met een ervaren chauffeur. Zo kun je op een uitstekende manier ervaren wat het inhoudt om chauffeur op een vrachtwagen te zijn. Er wordt je veel verteld en uiteraard kun je zelf continue observeren wat er gebeurt en hoe het een en ander in elkaar steekt. Je ziet ook duidelijk wat er van jou als chauffeur wordt verwacht. We vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat je af en toe een helpende hand uitsteekt. Er zijn genoeg klusjes waarbij de chauffeur dankbaar gebruik maakt van jouw hulp.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Opleiding vrachtwagenchauffeur
met baangarantie

Je wilt graag snel met de vrachtwagenchauffeur opleiding beginnen? Meld je dan aan via de website. Maak je dromen waar. Wilde je als klein kind altijd al chauffeur op een vrachtwagen worden? Keek je vol ontzag naar die prachtige grote wagens? Kies voor onze opleiding en binnen 10 weken kun je starten met je droombaan. Je rijdt dus een week mee met een chauffeur. Tijdens de opleiding ben je ook een week te vinden op de afdeling Crossdock. Dit houdt in dat je ook in de nacht aanwezig moet zijn. Verder is het rangeren een onderdeel van de opleiding. Na het behalen van de theorie mag je voor het eerst zelf de lesauto besturen. De opleiding kost jou helemaal niets. We betalen je zelfs meteen salaris uit. Aarzel niet langer, maar kies voor een opleiding tot chauffeur met baangarantie. Er zijn een aantal verschillende vestigingen waar je kunt solliciteren voor deze opleiding met baangarantie.