Betaalde opleiding
Chauffeur

Je wilt graag chauffeur worden? Maak dan uitgebreid kennis met GVT. We hebben regelmatig leuke vacatures beschikbaar. Je wilt chauffeur worden, maar je beschikt nog niet over de benodigde papieren? Dat is bij GVT geen enkel probleem. Ook dan ben je van harte welkom bij ons gezellige familiebedrijf. Wij bieden je namelijk een uniek opleidingstraject aan. Met eigen instructeurs en eigen lesauto’s. Tijdens deze opleiding worden de praktijk en de theorie beiden afgewisseld. Na 10 weken kun jij in het bezit zijn van de rijbewijzen die nodig zijn. 

Betaalde opleiding chauffeur met baangarantie

Solliciteer voor onze betaalde opleiding chauffeur. Veel opleidingen zijn duur om te volgen. Je mag blij zijn als je ouders dan een stukje mee betalen. Bij ons is dat niet het geval. Volg je de opleiding tot chauffeur bij GVT, dan betalen wij alles voor je. Er wordt zelfs geen eens een kleine bijdrage van je gevraagd. We maken het nog mooier voor je, want je krijgt bovendien een salaris uitbetaald op het moment dat je de training volgt. En ben je klaar met het hele traject, dan is er direct een volledige baan voor je beschikbaar. Wat wil je nog meer? Solliciteer vandaag en profiteer van de vele voordelen van onze eigen opleiding tot chauffeur.

MEER INFORMATIE?

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Betaalde opleiding chauffeur met baangarantie

Vooral de combinatie van training on the job, onze eigen instructeur en eigen lesvoertuigen maken deze betaalde opleiding chauffeur met baangarantie zeer uniek. Elke leerling chauffeur van GVT begint met een kennismaking van het vak. Dit doe je door een volledige week mee te rijden met een van onze chauffeurs. Een betere manier is er niet om kennis te maken met het vak. Je ziet elke dag wat er van je wordt verwacht. Het is trouwens de bedoeling dat je zelf tijdens deze week ook al een steentje bijdraagt. Bij alle voorkomende werkzaamheden assisteer je de chauffeur. Zo doe je meteen heel wat ervaring op. Een week meedraaien op de afdeling Crossdock is ook in het opleidingsprogramma begrepen. Je leert en ervaart hier hoe de collega’s van deze afdeling er elke nacht zorg voor dragen dat de chauffeurs de volgende dag een geladen vrachtwagen mee kunnen nemen. Wil je meer informatie? Dat kan. Direct solliciteren is ook mogelijk. Kies de vestiging van jouw voorkeur en we ontvangen graag jouw sollicitatie