Vrachtwagenchauffeur
rijbewijs halen

Het staat al een tijd op je bucket list om je vrachtwagenchauffeur rijbewijs te halen? Je ben dan welkom bij GVT. Een opleiding volgen bij ons biedt je verschillende voordelen. Zo kost deze training helemaal niets voor onze leerlingen. Ook betalen we je al tijdens het volgen van de opleiding je salaris uit. Daarnaast krijg je, als je de benodigde rijbewijzen behaald hebt, bij ons gegarandeerd een baan. Wat wil je nog meer? Solliciteer vandaag nog bij een van onze vestigingen.

Vrachtwagenchauffeur rijbewijs halen met baangarantie

Je vrachtwagenchauffeur rijbewijs halen en meteen zeker weten dat er een volledige baan volgt? Dat is de realiteit bij ons familiebedrijf. Je kunt deze unieke opleiding in Alkmaar, Apeldoorn of Tilburg volgen. Solliciteren kan snel en eenvoudig online. Ben je bij ons leerling chauffeur, dan rijd je allereerst een week lang mee met een van onze ervaren chauffeurs. Zo doe je meteen veel praktijkervaring op. Regelmatig zijn er dan klusjes waarbij jij kunt assisteren. Een training in rangeren behoort ook tot een onderdeel van deze opleiding. Als je een week of 4 bezig bent, is het tijd om je te concentreren op de theoriestof. Je probeert zo snel mogelijk het theorie examen te halen en dan volgen de praktijklessen.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vrachtwagenchauffeur rijbewijs halen met baangarantie

Jij wilt als chauffeur aan de slag bij GVT Group of Logistics? Jij bezit de kenmerken en talenten die van jou een goede en verantwoordelijke chauffeur maken? Solliciteer dan vandaag nog bij een van onze vestigingen. We ontmoeten je graag als een van onze leerlingen. Voordat je het weet, heb ook jij zowel rijbewijs C als rijbewijs CE op zak. En je kunt beginnen aan deze uitdagende baan. Je bent van harte welkom bij ons familiebedrijf. We werken met veel mensen, maar we hebben zeker aandacht voor elkaar. Spreekt dit concept jou aan? Dan horen we graag van je.