Vrachtwagenchauffeur
Vacatures Tilburg

Je zoekt naar een vrachtwagenchauffeur vacature Tilburg? Dan zit je bij GVT helemaal goed. Wij hebben vrijwel altijd wel vacatures voor vrachtwagenchauffeurs voor onze vestiging in Tilburg. Is dat op dit moment niet het geval en heb je toch interesse? Wij stellen ook een open sollicitatie zeer op prijs. 

Vacature vrachtwagenchauffeur Tilburg

Als je kijkt bij vrachtwagenchauffeur vacatures Tilburg, dan zie je, als je even verder kijkt, wat er van jou wordt verwacht. Zou je het liefst een chauffeur voor de distributie willen worden? Rijd je liever overdag of in de nachtelijke uurtjes? Als distributie vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van de goederen bij onze klanten. Het is belangrijk dat je een representatieve uitstraling hebt. Ook moet je je communicatief goed kunnen uitdrukken in de Engelse en/of de Nederlandse taal. Jij legt tenslotte voor een stuk het contact met onze klanten.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vereisten Vrachtwagenchauffeur vacature Tilburg

Wat vragen we van de mensen die willen solliciteren op de vacature van vrachtwagenchauffeur in Tilburg? In de eerste plaats moet je in het bezit van rijbewijs C of CE zijn. Is dat bij jou niet het geval, dan kun je deze opleiding ook kosteloos bij ons volgen. Je profiteert dan zelfs van een volledige garantie op een baan. Ook vragen we van je dat je een geldige code 95 bezit. Verder heb je een geldige bestuurderskaart. Kun je zelfstandig werken en blijf je in zo goed als alle situaties positief en kalm? Solliciteer dan zeker op de vacature. Wij bieden je een afwisselende, verantwoordelijke en mooie baan bij ons vooruitstrevende logistieke bedrijf. Zit het nog vast op code 95? Ook die kun je bij ons behalen. Neem gerust contact op als je meer informatie nodig hebt.