Betaalde opleiding
vrachtwagenchauffeur

Je wilt graag vrachtwagenchauffeur worden? Het lijkt je mooi om alle goederen op tijd bij de klanten af te leveren? Deze baan geeft je veel vrijheid. Ook is het belangrijk dat je beschikt over behoorlijk wat verantwoordelijkheidsbesef. Jij bent tenslotte het visitekaartje van het bedrijf waar je werkt. Ook als klanten eens een keer onredelijk zijn, is het de bedoeling dat jij kalm en positief blijft. Gebeuren er onverwachte situaties, dan blijf jij rustig. Wil je een opleiding volgen, maar zie je op tegen de kosten? Bij GVT kost deze opleiding je helemaal niets. En je hebt nog garantie op een baan ook. 

Betaalde opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Tijdens de betaalde opleiding vrachtwagenchauffeur ga je eerst aan de slag voor je C Rijbewijs. Heb je dit behaald, dan ga je meteen verder voor rijbewijs CE. Zo kun je met een week of 10 een volledig bevoegd vrachtwagenchauffeur zijn. Zowel de theorie als de praktijk komen uitgebreid aan bod. Je rijdt bijvoorbeeld een hele week met een ervaren chauffeur mee op de vrachtwagen. Je wordt op een persoonlijke wijze begeleid. Regelmatig zijn er gesprekken om te kijken hoe ver je bent. Hoe staat het met je vaardigheden? Waar liggen nog eventuele knelpunten? Zo is de opleiding gericht op wat jij nodig hebt. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Betaalde opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Een betaalde opleiding waarbij je ook nog eens de garantie op een volledige baan hebt, lijkt jou wel wat? Solliciteer dan vandaag nog bij GVT. Deze opleiding wordt in Apeldoorn en in nog 2 andere vestigingen gegeven. Solliciteer bij de vestiging waar jij interesse in hebt. Wil je eerst meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gerust. Je kunt natuurlijk ook het formulier dat je op de site vindt invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.