Vacatures
Chauffeur C

Zie je een geschikte baan voor jezelf op de vacaturebank voor chauffeur c? Ben je echter nog niet klaar om achter het stuur te kruipen? Wij leiden je binnen 10 weken op tot chauffeur. Neem deel aan het unieke opleidingstraject van GVT. Voordat je het weet ben je bevoegd chauffeur. Niets staat je dan meer in de weg om te solliciteren op de vacature. Als je bij ons het opleidingstraject volgt, ben je verzekerd van een baan. Deze garantie bieden wij onze leerlingen. Wij maken gebruik van onze eigen lesvoertuigen en ook hebben we een eigen instructeur. Kom je als leerling chauffeur bij GVT? Je maakt dan eerst kennis met het vak. Een volledige week rijd je mee met een ervaren chauffeur. Je ziet dan precies wat er elke dag gebeurt. Je ontdekt dan ook al snel dat geen dag hetzelfde is. Wat een afwisselende baan is dit. Je kunt op deze manier goed ervaren of dit de job is die bij jou past. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je de chauffeur helpt als dat mogelijk is. Daarnaast loop je een week mee op de afdeling Crossdock. Dit gaat om een nachtdienst. Je ontdekt dan hoe de mensen die hier werken er iedere nacht voor zorgen dat de chauffeurs de volgende dag hun werk kunnen doen. Deze mensen verwachten namelijk met een goed geladen vrachtwagen de weg op te kunnen. 

Opleiding voor chauffeur C vacature

De vacatures chauffeur c zijn precies wat jij zoekt? Je neemt deel aan onze opleiding? Een vast onderdeel is dan ook het trainen van het rangeren. Wij hebben hiervoor een eigen instructeur in dienst. Je leert hoe het is om met een trailer te rijden. Ook het aan- en afdocken wordt in de praktijk geoefend. Na 4 weken begin je dan met de theorie opleiding. Heb je deze behaald, dan mag je starten met de praktijklessen. Deze worden ook gegeven door onze eigen instructeur. We doen dit in onze eigen lesauto. Heb je de praktijklessen afgerond, dan volgt het praktijkexamen. Daarna is het belangrijk om ervaring op te doen op de rangeertrekker. Je kunt dan helemaal vertrouwd raken met de combinatie. De afdeling plannen probeert het zo te regelen dat je mogelijk af en toe zelf al een ritje op de bakwagen kunt rijden. Als laatste plannen we je in voor de praktijklessen voor het rijbewijs. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank Chauffeur C

De chauffeur c vacature is er voor jou als je de opleiding volgt via GVT. We bieden je namelijk een volledige baangarantie. Een ander voordeel van de opleiding via GVT is dat de opleiding jou niets kost. Deze kosten worden geheel door ons vergoed. Binnen 10 weken haal je het rijbewijs. Zelfs tijdens het opleidingstraject ontvang je al salaris. Uiteraard krijg je gedurende het gehele traject een persoonlijke begeleiding. Er zijn regelmatig gesprekken om alles te evalueren en te bespreken. We kunnen het traject dan zo nodig ook aanpassen aan jouw ontwikkeling. Is het traject helemaal afgerond, dan heb je zowel rijbewijs C als rijbewijs CE. Je kunt solliciteren op de door jou gewenste vestiging.